Tom Lievense stelt zich voor

Door Tom Lievense op 2 maart 2018

Mijn naam is Tom Lievense. Ik sta op plaats drie van PvdA/GroenLinks Veere. De komende jaren wil ik me inzetten voor een natuurlijk en sociaal Veere.
Een natuurlijk Veere betekent voor mij een mooi landschap, prachtige natuur en een goede biodiversiteit. Ook het besparen van energie en het stimuleren van duurzame opwekking zijn speerpunten. Ook in de waterschapsfractie van PvdA Zeeland heb ik daar aandacht aan besteed.

Een sociaal Veere betekent voor mij dat we ons zullen inzetten voor voldoende starterswoningen, goede sociale voorzieningen. Tot slot vind ik het belangrijk dat in Veere iedereen zichzelf kan en mag zijn. Voor jongeren moeten er voldoende activiteiten zijn en dat mag ook op zondag.

Tom Lievense

Tom Lievense

Ik ben geboren en getogen in Westkapelle, een dorp met een geweldige historie en een zeer bloeiend verenigingsleven. Dit is één van de belangrijkste redenen dat ik vandaag de dag nog steeds in Westkapelle woon en dat ik niet van plan ben op korte termijn te vertrekken. Elke generatie zou zichzelf vertegenwoordigd moeten zien in

Meer over Tom Lievense