Door Tom Lievense op 2 mei 2014

Politiek café JS: ‘Zeeuwse politiek in Europa’

Op maandag 12 mei 2014 organiseren de Jonge Socialisten Zeeland in samenwerking met het gewest een politiek café met als thema ‘Zeeuwse politiek in Europa’. De hoofdgasten bij dit café zijn de Zeeuwse PvdA-kandidaten voor het Europees Parlement, namelijk Frank van Oorschot, Jan Schuurman Hess en Albert de Vries (tevens Tweede Kamerlid).

Eerst zullen de kandidaten uitleggen waarom volgens hen de Europese verkiezingen belangrijk zijn. Waarom zij zichzelf kandidaat hebben gesteld en wat hen motiveert. Vervolgens is er ruim gelegenheid om vragen uit het publiek te beantwoorden. Wij gaan met een microfoon door de zaal om zoveel mogelijk mensen gelegenheid te geven hun (liefst bondige) vragen te stellen, zodat er ook veel kunnen worden beantwoord.

De Jonge Socialisten hopen jullie te zien om 19:30 uur in Café Restaurant Desafinado aan de Koorkerkstraat 1 in Middelburg. Inloop vanaf 19:00 uur. Het politiek café is voor iedereen gratis toegankelijk.

goo.gl/a0AF9B

Tom Lievense

Tom Lievense

Ik ben geboren en getogen in Westkapelle, een dorp met een geweldige historie en een zeer bloeiend verenigingsleven. Dit is één van de belangrijkste redenen dat ik vandaag de dag nog steeds in Westkapelle woon en dat ik niet van plan ben op korte termijn te vertrekken. Elke generatie zou zichzelf vertegenwoordigd moeten zien in

Meer over Tom Lievense